Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
44 Posty
M_J_G G
(M_J_G)
Bywalec
a co to za wiadomosci.............stare jakies ..biezace AUB..............
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wejdz na polskie portale informacyjne to z pewnoscia zweryfikujesz aktualnosc tych informacji
Zgłoś wpis
73 Posty
Andrzej 7
(andre7)
Gaduła
Witam ,dobre te filmiki ,tylko jak długo ten kabaret mocher będzie trwał ,trudno pojąć postępowanie tych ludzi .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Problem w tym ze jak juz pewnie wszyscy zauwazyli ta cala szopka z krzyzem to zemsta
na Komorowskim za przegrane wybory, a znajac zawzietosc kurdupla Jarka potrwa to jeszcze
dluzej. Pacan liczy ze mu slupki sondazy skocza przed wyborami samorzadowymi. Na cale szczescie
dzieje sie odwrotnie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Caly ten cyrk potepia wiekszosc spoleczenstwa i nawet episkopat.
Przedstawiciel tego drugiego w wywiadzie w radio, powiedzial: "tu potrzeba psychiatry".
Czy jakiekolwiek slowa trafia do tlumu rozwscieczonych i - nie oszukujmy sie - oglupionych barbarzyncow spod znaku maryjnego radyja? Nie sadze.
Wg nich nawet kosciol nie jest miejscem odpowiednim dla skleconych przez harcerzy dwoch patyczkow.
Tak to Brat Blizniak rozpetal burze i - jak zwykle bazujac na najnizszych ludzkich instynktach - prowadzi te swoja zalosna wojenke.
Mam nadzieje, ze Polska wreszcie sie obudzi.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O Polsko!! Obudz sie!!.....niestety musze to napisac, My Polacy mamy ta szczegolna przypadlosc, ze czesto mowimy cos innego niz robimy, osobiscie porownal bym Nas do wlascicieli psow, ktorzy to dziela sie tylko na dwie grupy, pierwsza to ci ktorzy spia ze swoimi pupilami w jednym lozku , do drugiej natomiast zaliczaja sie ci , co sie do tego faktu nie przyznaja....i tak jest i z krzyzami ,i z kaczorami itd.
Moj pies spi w moim lozku!!!! dostaje nawet buziaka na dobranoc!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moj pies spal ze mna z lozku do momentu kiedy nie osiagnal wagi ponad 70 kg i czesto rano budzilem sie na
podlodze bo psinka sie musiala wygodnie ulozyc O pierdzeniu juz nawet nie wspomne
Co do Polski to chyba czas skonczyc raz na zawsze z talibami w moherach pod wodza pierdolca (sorki) rydzyka.
Na miejscu prezydenta Warszawy obciazyl bym to towarzystwo kosztami ogromnej obstawy policyjnej.
Ja rozumiem ze jest wolnosc zgromadzen, ale jesli jakas grupa nawiedzonych swirow z krzyzami dezorganizuje
ruch na Krakowskim Przedmiesciu to powinno sie towarzystwo zapakowac do suk i wywiezc do Torunia.
Tam niech sobie pod rozglosnia stawiaja krzyze i odprawiaja swoje chore rytualy.
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Jak dla mnie to zenada ze takie Panstwo nie potrafi sobie poradzic z kilkunastoma beretami przyklejonymi do krzyza .Od tygodnia czy dwoch walkuja jeden temat gdy ludzie traca dobytek zycia w powodziach a i euro zbliza sie nieublagalnie .A propo bylam teraz w Krakowie na Wawelu i zaczepila mnie dziennikarka TVN pytajac z czym mi sie kojarzy reklama wiszaca na przeciwko .Byla to reklama piwa Lech ( zimny Lech ) .Odpowiedzialam ze wlasnie z tym upalem mi sie kojarzy , z latem , urlopem i wypoczynkiem .Nie wiedzialam serio ze ta reklama wzbudza takie kontrowersje ze niby uderza w tragicznie zmarlego prezydenta .Wieczorem w wiadomosciach ogladam ,ze juz reklama zostala zdjeta , ze koncern Lech przeprasza ludzi ale nie mial zlych intencji i ze reklama wisiala tam 1,5 roku .A i telewizja jak widze nakreca atmosfere bo podtytul wiadomosciach byl polityczne skojarzenia i oczywiscie pokazano tylko ludzi oburzonych innych juz nie .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Od ogladania czy czytania wiadomosci z kraju podnosi mi sie cisnienie i zaczynam sie zastanawiac,czy naprawde w Polsce zostali sami idioci bez krzy mozgu??? Kraj absurdu i paranoi jednym slowem....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Od ogladania czy czytania wiadomosci z kraju podnosi mi sie cisnienie i zaczynam sie zastanawiac,czy naprawde w Polsce zostali sami idioci bez krzy mozgu??? Kraj absurdu i paranoi jednym slowem....

Mysle sobie, ze Polska to piekny kraj z mnostwem wspanialych ludzi, oczywiscie pelen kuriozalnych skrajnosci, ale gdzie ich niema. W wiekszosci przypadkow wine ponosza media, ktore nadmuchuja balonik i tak kreuja rzeczywistosc aby to wlasnie np. ich stacja miala najwyzsza ogladalnosc, zamiast po prostu najrozsadniej lekcewazyc pewne tematy , ale punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia , ja siedze bardzo dobrze i mam w dupie i berety i krzyzowcow, zimne lechy i wawelskie smoki, ale nie ukrywam, ze mimo moich wielkich staran nie da sie przed ta zenada uciec
Zgłoś wpis

Bliżej nas